dilluns, 29 de setembre del 2008

Zona del Bàges- Vallés

A una urbanització de Santpedor (Bages), molt bon restaurant de cuina de primer nivell, Restaurant El Mirador de Montserrat, telf. 93.832.02.07.
Boniques vistes de Montserrat en una Masia envoltada de jardins, zona per banquets i convencions, i una cuina elaborada catalana i internacional.

Preu mitjà a la carta: 55-70 €

Un indret totalment diferent es a Castellterçol, on trobem el Rte i Hotel La Violeta. Cuina familiar en ambient acollidor i amb molt bona qualitat preu. Recomanable els seu formatges arrebossats amb melmelada de violeta així com els filets amb nyoquis o els plats de temporada amb tòfona. Preu mig entre 30-40 €, beguda inclosa.
L'amabilitat de la mestressa i els paratges de la zona, fan que sigui una visita molt recomanable.

Un altra espectacular elecció, per la seva originalitat i historia,  es el Rt. La Baronia, ubicat en mig de Castellterçol i de St. Feliu de Codines i poc després d'endinçar-nos en el bosc per un camí de terra, 800 m aprox. , arribem a una espectacular casa-masía-palauet modernista de començaments del S.XX però amb origens del S. XVI
Us agradarà trobar uns salons amb finestrals amb vistes al Vallés, amb un menjador elegant i una carta, no extensa però si ben seleccionada, amb una qualitat - preu excelent. Preu mitjà a la carta 35-40 € vi de la casa inclòs.
Només obert caps de setmana i fetius amb reserva al 607 24 46 46.
També disposa de 4 habitacions complertes i organitza celebracions i/o banquets