dimarts, 30 de setembre del 2008

Zona Alt Penedés-Anoia-Montserrat

Per aquells trajectes que tinguem que fer en direcció a Montserrat o bé per visites a Caves, així com la típica excursió Sitges/Caves/Montserrat, us proposo varies opcions de Restaurants de la zona.
---------En primer lloc, Restaurant Mirador de les Caves, (cliqueu per veure la seva web) Tel. 93.899.31.78. Està situat a els Casots (Subirats) i s'hi arriba per Autopista A-7 sortida St. Sadurní o bé per L'Ordal (N-340) direcció St. Sadurní. Es un Restaurant elegant, amb una bona cuina i una panoràmica de l'Alt Penedès i Montserrat, on tindreu molt bon tracte si dieu que aneu de part del Bloc dels VTC.

Preu mitjà a la Carta: 45-55 €

---------A la Granada de Penedès, en la carretera que uneix St. Sadurní amb Vilafranca, km. 8, trobem el Restaurant Sumoll, Tel. 93.897.50.89.
Es un Restaurant amb bona qualitat-preu i en un entorn de vinya amb celler propi.

Preu mitjà a la Carta: 40-50 €

--------- Una molt altra bona opció, en el centre de Sant Sadurní, es el Restaurant Cal Blay , amb la comoditat d'un parking a 20 m i un disseny modern amb menjadors privats, ens ofereixen cuina de molt alta qualitat i maridatges amb vins i caves de la zona per aquells clients que ens demanen productes locals d'alt nivell. Servei molt bo i possibilitat de diferents menús adaptats o carta. Tenen una botiga on comprar caves i vins i menjars preparats. Ideal per combinar amb alguna visita a les Caves de Sant Sadurní i Vilafranca.
Telefon de reserves: 93.891.00.32 (interessant visualitzar la web abans).

Preu mitjà a la carta: 50-55 €, Menús per grups des de 25 € fins 50 €


--------- Molt aprop, just entre St. Sadurní i Vilafranca, en el km. 4, està el Restaurant SOL i VI, de fet es un Hotel-Restaurant amb jardins, piscina i fins i tot Heliport. Disposa d'amplis menjadors i d'una cuina catalana de molt alta qualitat, magnífic peix fresc i carns variades, acompanyat de vins i caves de la zona. Preus a mida per grups i carta aprox. de 45 €. Un excel.lent lloc per dinar vora les caves. Telf. per reserves: 93.899.32.04


--------- Als voltants de la zona de Montserrat, es molt recomanable el Restaurant Ca L'Esteve, tel. 93.775.56.90. Està situat en terme de Castellbisbal, en la carretera de Martorell a Terrassa km 4,7. Modern i elegant restaurant de cuina catalana molt cuidada i de qualitat, disposa de menjadors privats.

Preu mitjà a la Carta: 40-50 €